Om

Ann-Karina Horsmark

Jeg har haft mere end 1000 personer i forløb og min succesrate for rygestop er på 90 %.

Jeg har de seneste 6 år holdt rygestopkurser i særklasse i både kommunalt regi og privat regi, samt hos virksomheder i hele landet.

Jeg underviser indenfor RøgfritLiv konceptet fra Kræftens bekæmpelse, hvor jeg er uddannet, samt min egen videreudvikling indenfor området. 

Jeg har selv været storryger og havde nok som den længste røgfrie periode, på hvad der svarer til 3 timers rygestop, inden jeg stoppede efter 24 år som ryger. 

På en blid, humoristisk og indfølende måde formidler jeg et rygestop, som holder. Et rygestop helt uden følelsen af tortur, tristhed og frygt.

På mine private hold og hos virksomheder er kurserne bygget op omkring RøgfritLiv konceptet fra Kræftens Bekæmpelse og mit eget koncept, samt jeg tilbyder NADA akupunktur for rygetrang, stress og hjælp til at genskabe kroppens egen balance både psykisk og fysisk. Derudover er der en kostvejleder tilknyttet de private hold, så alle får en god start med redskaber til, at holde vægten med deres nye røgfrie livsstil.

Kurserne er også egnet til stop af e-cigaretter, snus og nikotinerstatningsprodukter, som f.eks. nikotintyggegummi.

Jeg er født i 1975 og er gift med Jesper Horsmark. Sammen har vi en masse børn og bor ude på landet med skoven som nærmeste nabo. 

Udover hjælp til rygestop:

Hjælp til at finde dine glemte ressourcer

Udbrændthed, livskrise, eller blot nysgerrig for fremtiden og glemte ressourcer og potentiale? Med min viden om personlig udvikling og adfærdsmønster, samt min stærke intuitive evne til at opfange og se hvor du er og hvor du kan bevæge dig hen, hjælper jeg dig til at finde tilbage til dine ressourcer og se nye muligheder, både personligt og karrieremæssigt.

Efter et arrangement i 2018 med Rikke Hertz og en personlig reading i salen med 120 vidner, stod det helt klart for mig, at her skulle jeg fortsætte med at hjælpe andre og også i lidt større arrangementer. 

NADA – øreakupunktur

NADA kan være en hjælp ved

 • stress
 • abstinenser
 • smerter
 • hovedpine
 • søvnbesvær
 • fysisk og psykisk uro
 • rygestop
 • nedtrapning i medicin

– og afhjælper flere psykiske lidelser som

 • ADHD
 • depression
 • angst
 • PTSD

NADA-modellen skal ses som en metode, som gør anden behandling bedre.

NADA er recovery (fra engelsk recover: at komme sig) samt empowerment (overskud til handling og forandring ) og ikke en lægelig ellermedicinsk behandling.

NADA kan både være individuel- og en gruppebehandling.

Nada er øreakupunktur, som består af 5 kinesiske ørepunkter. Akupunkturen hjælper til at stabilisere egen balance i krop og sind.

Hvordan kan det hjælpe 

Som supplement til anden medicinsk og terapeutisk behandling hjælper NADA kroppen og sindet med, at genfinde egne glemte ressourcer.

Hvem kan få NADA 

Alle fra 8 år kan få NADA. For børn består NADA øreakupunktur af 3 kinesiske ørepunkter. 

NADA er bivirkningsfri og alle kan tåle NADA-akupunktur, og behandlingen kan også anvendes til gravide.

NADA-akupunktur har ikke nogen uheldig indvirkning på medicinsk behandling, men har derimod vist sig at være et godt supplement til anden behandling.

Stress

Udover at holde rygestopkurser, holder jeg også workshop og foredrag om stress, angst og depression og har individuelle stressforløb både i virksomheder og i privat regi. 

Jeg er certificeret stresskonsulent v. Mastercoach, psykoterapeut og stressekspert Louise Vælds og certificeret NADA akupunktør v. Lars Wiinblad

Let’s make something together.

%d bloggers like this: